Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Benim güzel İzmirim!.

Nihayet harika İzmir anılarıma dönebilecek fırsatı buldum, özellikle sonucu ile gündemi allak bullak eden seçimden sonra..
O her gün daha güzelleşen, rahatlayan, kısalan ve İstanbul- İzmir arasını keyif haline getiren otoyolla İzmir'deki otelim Best Western'e gelişimizde kalmıştık, seçim öncesi..

***
Best Western'den hemen fırladık.. Ağbimleri Urla'dan alıp, Alaçatı'ya gideceğiz. Orda bizi dostlar bekliyor..
Ercan, Erdoğan, ben.. Bize otelde katılan İzmirli can dostum Muzaffer çıktık yola..
Urla'da ağbimler yeni bir eve taşınmışlardı.. Özay yengem bahçeyi bir cennete çevirmiş.. Hava da bir enfes ki inanılmaz. İzmir'i yaz boyu kurtaran o denizden esen rüzgar, İmbat hiç kesilmedi iki gün boyu.. Havada bulut yok ama pus var. Güneşi kesiyor uzay tentesi gibi.. Haziran ortası İzmir'de omzumda hırka atılı, anlayın ötesini..
O harika bahçenin tadını çıkarmadan olmaz..
Özay da bir ikramlar hazırlamış, kahvenin yanına.. Gel keyfim gel, ama dedim ya, vakit dar.. Koşmaca oynar gibiyiz.
Mucizesin Özay!.
Ünal Ersözlü de eşiyle eklendi, Urla'da.. İstikamet Alaçatı.. Önce Enzo tabii. Benim İstanbul'dan, Cento Per Cento günlerinden dostum Enzo yeni dükkan açtı orda.. Da Enzo.. Doğru oraya..
Gittik ki, Enzo'nun bir ucuna masalar attığı meydanın tam karşısında Yüz Evler var.. Yani bizim Sabahattin.. Fatih Hocam basmıştı hani.. Bol şakalara sebep oldu tabii Da Enzo'nun yeri..
Fevkalade keyifle, lezzetle, ama biraz hızlı yedik yemeğimizi.. Dedim ya, zaman dar, program geniş..
İstikamet Enzo'dan yürüyüş, ama benim gibi 80'likler için biraz fazla yürüyüş mesafesindeki Cahide..
Sevgili dostum İzzet Çapa, İstanbul gecelerinin neşesi Cahide'yi yaz boyu Alaçatı'da da ışıklandırmış.. Oraya gideceğiz..
Sade İzzet değil.. Besim de bekliyor orda bizi.. Yıllarca Ege, Akdeniz tatillerimizde bizi kahkahadan öldüren Tıpa Tıp şovun yıldızı Besim.. O da orda..
Ama gerisi burda değil.. Yarın..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA