Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ve Levent!.

Dün spor sayfamızda Levent Tüzemen'i okurken gazete elimden düşüyordu.
"Fatih Terim genç oyuncuları kazanmakta çok başarılıdır.." Yapma Levent.. Etme Levent!.
11 yabancı ile sahaya çıkmakta kararlı, ısrarlı ve inatçı Fatih Terim son yıllarda hangi genci, hangi Türk'ü elinden tuttu, kazandı, bir isim versene..
Beşiktaş, Trabzon ve hatta Fener gençlere ne fırsatlar verirken, Fatih Terim, Yunus'un Celil'in, Emre Taşdemir'in elinden tuttu mu?. Milli takımdan aldığı Ömer Bayram ne oldu?.
Fatih Hocam gene evladı manevileri Belhanda ve Feghouli'nin yanına 9 yabancı daha koyup sahaya çıkaracak. Aldığı Türkler, federasyonun şart koyduğu "Yerli kontenjanı"nı tamamlamak için, oynatmak değil.
Yoksa Şener'i niye alsın?.
Aldıklarını manevi evlatlarına ve elindeki yabancılara göre seçiyor ki, kimse "Şu varken Belhanda oynar mı?" demesin, mesela..
Galatasaray için tarih yazan emektar ve vefakar Sabri Reis'i bir jübile bile yapmadan kim kovdu?.
Yasin başta gençleri kim sattı?.
Aldığına bakın.. Babel!.
Galatasaray formasını en az 15 yıl rakipsiz giyecek 18 yaşındaki Ozan'ı satıp, aldığı paranın üstüne milyon eurolar ekleyip başa bela olan Diagne'yi kim aldı?.
Yıllardır lidersiz ve kaptansız takımın lideri Selçuk'u kim bitirdi:
O Ultra bilmemnelere yuhalattırılan Selçuk, Galatasaray'da devam edecekmiş.
Mehmet Topal kadar olamadı.
Kenarda oturup parasını almaktan mutlu olmalı.. Gitmek ve ne olduğunu göstermek dururken, korkan ve oturan Selçuk'u artık savunmam zor olacak..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA