Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Gene İhsan Şimşek!.

Hele otoyol kenarlarındaki duvarlara yaptığı dikey bahçecilikle İstanbul'un her yolunu yeşilleyen, renklendiren, süsleyen, İstanbul'un her köşesine imzasını atan Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı İhsan Şimşek'e teşekkür etmiştim geçen hafta sonu yazımda..
Seçimi İmamoğlu kazanınca, ona kendi kadrosunu kurması için fırsat vermek için istifa etmişti de Şimşek..
Giderken "Bir İstanbullu" olarak teşekkür etmiştim ona..
Yazımın çıktığı gün aradı..
"Hıncal Bey" dedi, "Bugün 22'nci evlilik yıldönümümüz. Sabahleyin yazınızı eşime okudum. 'Dinle bak, Hıncal Bey bize bir evlilik yıldönümü hediyesi vermiş' diyerek. Bir kaç ay içinde devlet hizmetimin de 25 yılı dolacak. Hani Başkanımız İmamoğlu'na 'Bir plaket vermeli' diyorsunuz ya, bu yazınız 25 yılımın en güzel ödülü oldu.. Çerçeveletip, baş köşeme asacağım evde.."
Dinlerken yutkunmaya başladım..
Devam etti, İhsan Şimşek..
"İki yetişkin oğlum var. Bu yazınızı kesip onlara vereceğim ki, vasiyet gibi taşısınlar. 'Siz de devletinize öyle hizmet edin ki, sonunda sizin için de böyle bir yazı yazılsın' diyeceğim ikisine de.."
Şimşek'in gözlerimi hem de nasıl yaşartan telefonu da benim yazarlık ödülüm oldu!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA