Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yaşasın Beylikdüzü!.

Ekrem İmamoğlu'nun Beylikdüzü'ne kazandırdığı Yaşam Vadisi'nde, gene onun geleneksel hale getirdiği Klasik Müzik Festivali başladı.
Ne yazık ki, geç haberim olunca, ilk iki konseri, Cihat Aşkın ve Arkadaşları'nın "Vadide Vals Adımları"nı ve Gülsin Onay'ın "Vadide Siyah Beyaz Gece"sini kaçırdım.
Ama hafta sonunda, cuma gecesi "Vadiden Anadolu'ya" cumartesi de "Kuvayi Milliye'den Kurtuluş'a" gecelerinde inşallah orada olacağım..
Cuma gecesi, gene İmamoğlu eseri Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası, Ulvi Cemal Erkin'in Köçekçesi ile başlayıp, Nihavent Longalar'dan, Telli Turnamlara, Sultani Yegah Sirtolardan, Fahir Atakoğlu İstanbul'una enfes melodiler seslendirecek.
Gençler yaptılar mı, ayrı mutlu oluyorum.
Cumartesi, Avrasya Filarmoni Orkestra ve Korosu Nazım'ı seslendirecek..
"Onlar" diye başlıyor destan ve "Saatler"e kadar sürüyor.
"Nureddin Eşfak baktı saatına:
- Beş otuz...
Ve başladı topçu ateşiyle ve fecirle birlikte büyük taarruz..." Aslan Amcam (Türkeş) ve babamdan dinleye dinleye ezberlediğim Saatler'i hele herhalde anılara gömülerek izleyeceğim..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA