Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEDA DİKER

Kadınlar ne ister?

Geçen akşam evde televizyon seyrederken çok sevdiğim bir filme rastladım. Başrollerinde Will Smith ve Eva Mendes'in oynadığı Aşk Doktoru.
İzleyenler bilir, filmde Will Smith, âşık olduğu kadını elde etmek isteyen erkeklere rehberlik ediyordu.
Neredeyse benim kadınlarla yaptığım dişilik çalışmasına benzer bir çalışma yaptığı için her seferinde filmi kahkahalarla gülerek izlerim.
Yazılarımda çoğunlukla kadınlara yönelik ipuçları veriyorum ama bu sefer Aşk Doktoru'ndan etkilenerek erkekler için bazı şeyler söyleyeceğim.
Komedi filmi olabilir ama Will Smith esprilerin arasında gerçekten akıllı tüyolar veriyor. Elbette âşık olan erkekler için...
Son dönemde duygusallaşmadan sadece kadınlarla cinsel birlikteliğin peşinde olan pek çok erkeği bu kez saymıyorum. Zaten doğru flört edebilen kadınlar, dişi olan kadınlar, bu tarz erkekleri kolayca eleyebilir.
Önce bilinçaltından başlayalım.
Kadınlar, erkeğin ısrar edeninden hoşlanırlarmış. Çünkü kadınların bilinçaltında ısrar, erkeği başarıya götürür diye kodlanmış. Yani ta taş devrindeki avcılık döneminden beri, erkek ilk yenilgide ya da zorlukta pes ederse, bu makbul bir davranış değil.

ISRARCI VE AÇIK OLUN
Elbette yüzsüzce ısrarlardan bahsetmiyoruz.
Erkek bunu sevimli bir şekilde yapmanın yolunu bulmalı ve asla kadını rahatsız etmemeli. Sınırlarını ihlal etmemeli. Özellikle güçlü kadınların çoğu, karşısındaki erkeği biraz denemek ve zor bir kadını fethedecek kadar yürekli olup olmadığını görmek için zorluk çıkarmayı sever. Yani erkek kaçamak oynamayacak, duygularını belli edecek, imalarla değil, doğrudan, açıkça niyetini belli ederek konuşacak.
Özgüven, erkeği kadının gözünde önemli kılan özelliklerden diğeri. Ama bunu küstahlıkla karıştırmamak lazım. Özgüveni yüksek bir erkek daha öfkesiz ve alçakgönüllüdür. Eğer âşık olduğunuz kadını etkilemek istiyorsanız, onun karşısında dik durmalı ve gözlerinin içine bakmalısınız. Göz teması pek çok özelliğinizi ele verir. Eğer duygularınızı saklayan, donuk bakışlarınız varsa işiniz hiç kolay değil.
Kadınlar konuşmayı ve paylaşmayı çok sever. Eğer kendisi hakkında ipucu veriyorsa, önemsediği bir olayı anlatıyorsa, ona odaklanın, can kulağıyla dinleyin, yorum yapın.
Kadınlar, kendilerine tepki veren erkekleri beğenir. Ve onlara duygularını açmaya başlarlar.
Erkeğin hası, kadının dilinden, duygularından anlayan, onları iyi tanıyandır. İşte bu çok önemli. Muhakkak tecrübeniz olmalı.
Çünkü aslında karşınızdaki kadının içindeki dişiyi ortaya çıkarmak sizin elinizde.
Düşünün. Sevdiğiniz kadının seksi bir şekilde dans etmesini istiyorsunuz.
Ona "Benim için dans eder misin?" diye düz bir şekilde sorarsanız, "Hayır," yanıtını alırsınız. Çünkü kadınlar asla sorulardan hoşlanmaz.
Ona bakmasını bileceksiniz. Çocuk çocuk değil, etkileyici bir erkek gibi derin derin bakacaksınız. Belki de "Bebeğim, kırmızı elbisen sana çok yakışıyor, bu gece benim için onu giy," diyecek ve sonra onu o kıyafetin içinde gördüğünüzde, ne kadar seksi olduğunu, nasıl da yakıştığını söyleyerek gözlerine bakacaksınız.
İşte o kadın sizin için kendiliğinden dans ediverir. "Hayatım bu gece nereye gidiyoruz?" diye soran bir kadına "Bilmem, sen karar ver," demeyin sakın. O, sizin bu seçim angaryasını üstlenmenizi bekleyecektir. Âşık olduğunuz kadının, önerilerinize verdiği tepkileri gözlemleyerek programınızı belirleyin ve tüm detayları siz organize edin.
Kadınınızı şaşırtın. Hediye alacaksanız, ona özel ve detayları önemsemiş olduğunuz bir hediye seçin. Bu her zaman pahalı bir hediyeden daha etkileyici olacaktır.
Son olarak, lütfen dans edin. Ve bunu asla komik, tuhaf şekilde yapmayın. Kadınsı danslar yapmayın.
Kadınlar, dansla seksi ilişkilendirir.
Çoğu, dans ediş biçiminizden sizin hakkınızda içinden yorum yapar. Ama söylemez. Eğer hiç dans etmiyorsanız, bu sizin için eksi puan olabilir.
Tüm bunları yaparken de kendiniz gibi ve özgün olmayı unutmayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA