Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kaleciyi terse yatırdım!

Barcelona ile Real Madrid arasındaki son karşılaşma futbol adına pek doyurucu değildi ama NTV Spor bir kez daha yayıncılık açısından futbolseverlere ziyafet çekmesini bildi.
NTV Spor'cular El Clasico'yu yerinden, Barnebeau Stadı'ndan geniş bir ekiple ekranlarımıza getirdiler.
Maç öncesi ve sonrası özel ekiplerle saha içinden yapılan röportajlar, basın toplantılarının canlı yayınlanması ve maçla ilgili analizler ekran başındakilere İspanya Ligi'ni değil de İstanbul'daki bir derbiyi izliyormuş hissi verdi.
Bu arada İspanyol rejisinin de hakkını yememek lazım.
Örümcek kameranın nasıl kullanılması gerektiği konusunda adeta ders verdiler. Ronaldo penaltıyı atarken, bizler sanki onun omuzuna tünemiş gibiydik. Görüntü o kadar gerçekçi bir açıdan ekrana geldi ki, Ronaldo topa dokunmadan, ben sağ ayak bileğimi çoktan dışa doğru açmış, kaleciyi yanıltmıştım bile!
Bu akşam NTV Spor'da bir kez daha Barcelona ile Real Madrid'i izleyeceğiz. Daha önce söylemiştim, bir kez daha söylüyorum: Türk futbolunun marka değeri korunacaksa, El Clasico'nun Türkiye'de yayını yasaklansın! Zira onları izledikten sonra bizim ligdeki 'didişme' hiç çekilmiyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA