Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dünyanın sonu yakın mı?

Belgesel kanallarına bakarsanız, sonun başlangıcını yaşıyoruz. Bildiğiniz gibi günde en az iki saat belgesel kanalları arasında dolaşıyorum. National Geographic, History Channel ve Discovery Channel ise favorilerim.
Her üç kanalda da son günlerde bir 'kıyamet' düşkünlüğü var ki, sormayın gitsin.
Kimi Maya takviminden yola çıkıyor, kimi Marduk'a kafayı takmış, kimi Nostradamus'un kehanetlerine dayanarak, 'son alametlerin' ortaya çıktığını iddia ediyor.
Yani belgesel kanallarına göre artık ölümlerden ölüm beğenme zamanı. Büyük depremler mi istersiniz, volkanik patlamalar mı, küresel ısınmanın yaratacağı su baskınları mı, geri gelecek buzul çağı mı, yoksa göktaşı çarpması mı?
Hatta National Geographic daha da ileri gidip 'İnsanlardan Sonra Yaşam' adlı belgesel ile dünya üzerinde insan neslinin ortadan kalkmasının ardından neler yaşanacağını bile gösteriyor...
Bu hafta Discovery Channel'da benzer bir belgesel daha yayınlanacak. Adı, Dünyanın Sonu Nasıl Olacak? Sunucusu Samuel L. Jackson... Kendinizi pencereden atmamayı başaracak kadar tahammüllüyseniz, izleyin!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA