Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yoksa... Yoksa...

Allahım ne olur bu olmasın... Ne mi? Cemile kansere yakalanmasın...
Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin son bölümündeki 'belirtileri' hep birlikte izledik. Cemile'nin başına ansızın bir ağrı giriyor, gözü kararıyordu. Eski Türk filmlerinden iyi biliriz, bu tür vakalar hep 'beyin tümörü' ile sonuçlanır. Tecrübelerim ve hislerim beni yanıltmıyorsa, Cemile'yi önümüzdeki bölümlerde amansız bir hastalıkla mücadele ederken izleyeceğiz...
İyi de bir kadının başına bu kadar felaket sırayla gelir mi? Kocası, sevgili buldu. Cemile gitti, Carolin'i bıçakladı. Sevdiği adamı, kocası öldürdü. Kaynanası, eski kocasını vurdu, oğlu ile birlikte hapse düştü. Evleri yandı. Çocukları kaç kez ölüm tehlikesi atlattı artık sayısını ben de unuttum.
Yetmedi, kocasının tecavüzüne uğradı, hamile kaldı. Sonra eski kocasının, sevgilisinden olma bebeğine baktı. Tam her şey yoluna girer gibiyken, şirketteki hisseleri entrika ile elinden alındı.
Sorarım size; şimdi bu kadın bir de kanser olursa, koskoca drama, Yalan Dünya'yı tahtından edecek bir komediye dönüşmeyecek mi?
Bir de.... Cemile, tanesi 5 kuruştan ilik açıp düğme dikeceğine, oturduğu koca evi satıp kiraya çıksa da, evden elde edeceği parayla küçük bir atölye açsa ya?
Sanırım giderek kötüleyen sağlık durumu, Cemile'nin bunu düşünmesini engelliyor. İyi de, evdeki herkesin mi beyninde tümör var?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA