Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İşte ak yürek!

Engin Akyürek, hayranlarının kendisine duyduğu sevgi, saygı ve güveni yine boşa çıkarmadı. Geçenlerde medyaya verdiği demeçle; ne kadar içten ve dürüst olduğunu bir kez daha gösterdi.
Bir süredir İngiltere'de oyunculuk eğitimi alan Akyürek'e; gazeteciler yeni sezondaki projelerini sordular.
Bu sorunun yanıtı malumdur. Ünlü oyuncular genellikle "Pek çok proje arasında bana ve oyunculuk tarzıma en yakın olanı tercih etmeye çalışıyorum. Günlerim senaryo okumakla geçiyor" filan derler ama Engin Akyürek öyle yapmadı.
Tüm samimiyetiyle, "Devam eden bir oyunum bulunuyor; onun harici ne proje, ne de bir teklif var. Şimdi burada tutup da 'Projelere boğuldum, artık uygun olanı seçeceğim' şeklinde konuşmam saçma olur" diyerek otomobiline binip uzaklaştı.
Akyürek'in tavrı, örnek oluşturabilecek cinsten. Gelin görün ki; bu kadar yetenekli, bu denli dürüst ve alçakgönüllü bir oyuncunun, ortalık yeni dizi ve filme boğulmuşken herhangi bir rol teklifi alamamış olması ilginç. Kimseyi zan altında bırakmak istemem ama galiba bu sektör fazla 'ak yürekli' olanlara göre değil!


ENGİN AKYÜREK FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA