Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tarkan'ın insanlığı

MEHTAP Ar, önceki sabah Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programında açıklamasa, hiçbirimizin haberi olmayacaktı.
Aysel Gürel'in kızları Mehtap ve Müjde Ar, annelerinin yazdığı 'Sevdanın Son Vuruşu' şarkısı için Tarkan'dan hiçbir para talep etmemişler.
Çünkü annelerinin, sağlığında Tarkan'ı nasıl sevdiğini bizzat yaşayarak görmüşler ama Tarkan ne yapmış? Şarkının yer aldığı albüm piyasaya çıkar çıkmaz iki kardeşin banka hesabına yüklü bir meblağı 'telif ücreti' olarak kendiliğinden yatırmış.
Aslında 'olması gerekeni' nasıl da önemseyip habere, yoruma dönüştürüyoruz değil mi? Düşünün ki 'insanlığa' nasıl hasret kalmışız... Yine de Tarkan'ı, şov dünyasında herkesin birbirinden çalıp çırptığı şu günlerde gösterdiği 'emeğe saygı duruşundan' dolayı kutlamak geldi içimden.
Bu arada vefatından sonra Aysel Gürel'in henüz piyasaya çıkmamış şarkılarından iki klasör, Mehtap ve Müjde Ar kardeşler tarafından Tarkan'a hediye edilmiş.
Belli ki Aysel Gürel bundan sonra da Tarkan şarkılarında yaşayacak ve eminim Tarkan yine bu güzel jesti karşılıksız bırakmayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA