Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Yılın haberleri Sabah magazinden

Övünmüyorum . Ama başkaları olmayan gerçekler üzerine o kadar hava basıyor ki; o zaman biz de mütevazi bir biçimde arkadaşlarımızı kutlayalım… Şahan Gökbakar ile Merve Sevi'yi ilk kez Yüksel Yavuz çekti. Pınar Dilşeker ile Ahmet Hamoğlu'nun nişanlandıklarını ilk kez Değer Özergün yazdı ve röportaj yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ ile İdil Fırat'ı da ilk kez Yüksel Yavuz fotoğrafladı. (Bizden Kaçmaz kameralarıyla birlikte.)

BOMBA ÜSTÜNE BOMBA
Murat Göğebakan, eşinden ayrılma nedenlerini ilk kez Başak Çokan'a anlattı. Son üç günde ise bombalar ardı ardına magazin servisinden geldi; Hakan Ural bir konuştu, söyledikleri her yere taşındı, yorumlandı. Ece Erken adı Bodrum Türkbükü'nde dağlara yazıldı, onu da Bodrum'da Öner Öngün yakaladı. Ve şimdi de Şahan ile Berrak… Bu arada Sinan Özedincik de eko magazin yapıyor, her hafta çok konuşturan söyleşilere imza atıyor. Arkadaşlarımın ellerine sağlık… Ayrıca; başka mecralarda çok haber akıp gitti; Ebru Gündeş hamileydi… Nurgül Yeşilçay boşanıyordu, Cansu Dere ile Kenan İmirzalioğlu beraberdi, 'Issız Adam' Cemal Hünal evlenmişti, Demet Akalın'ın Show TV'deki programı yayından kaldırılmıştı… Ve de Bodrum'da Brad Pitt'i gördüklerini zannedenler yanılmış, onu çakmasıyla karıştırmıştı… Hani nerde, nerdeeeeee!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA