Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Dilek Ağacı, Mardin'de çiçek açtı

Capitol Alışveriş merkezinde dev bir dilek ağacı vardı bir süredir. O ağacın dallarında da Mardin Kızıltepe'deki çocukların dileklerinin yazılı olduğu mektuplar asılıydı. Tam bin 500 çocuk... Ziyaretçiler bu mektupları aldı, içindeki dilekleri yerine getirdi ve Dilek Ağacı tırı, geçtiğimiz hafta Mardin'e gitti.

HER AN FOTOĞRAFLI
Aylardır oraya gitmeyi hayal ediyordum ama son anda programımda bir değişiklik olunca gidemedim. Ama projenin yaratıcılarından Sanem Çapa ile dönüşte buluştum ve Mardin Kızıltepe'deki miniklerin hayallerine kavuştukları her anın fotoğraflanmış halini gördüm...
Kimi annesine çamaşır makinesi istemiş, kimi yürüyemeyen kardeşine tekerlekli sandalye... Bisikletine kavuşan, bebeğine kavuşan, tuttuğu takımın formasına kavuşan... Her açılan paket, her çocuğun yüzüne bir gülümseme olmuş.
O fotoğraf karelerine yansıyan duyguları gördüğünüz anda; bir çocuğun hayatında bir anlığına da olsa bir fark yaratmanın nasıl bir şey olduğunu anlıyor, hatta biraz da sarsılıyorsunuz. Bu buluşmanın filmi yakında Capitol sinemalarında gösterime girecek, bir televizyon kanalında da yayınlanacakmış. İzlerseniz; kelimelerle anlatamayacağım mutluluğu orada görürsünüz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA