Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Türkiye'nin nefret ettiği adam...

15 yaşındaki Hayat'a el sürmeye kalkışan, onun etrafında salyaları akarak dolaşan 'Abbas Ağa', şu anda Türkiye'nin en çok nefret edilen insanı...

İYİ BİR SEÇİM
Ondan söz ederken içimiz gıcırdıyor.
Mahsun Kırmızıgül, 'Hayat Devam Ediyor'da, bu rol için öyle şahane bir oyuncu seçmiş ki; başkası olsa, olmazmış.
Rana Cabbar'dan söz ediyorum...
Yılların oyuncusu.
Geçen bölümde; genç eşin karşısında performans göstermek için art arda hapları yutan 'Abbas Ağa', anında devrildi yatağa. Oh, çok da iyi oldu. Performans peşinde koşarken, yaşlarına başlarına bakmayan bütün Abbas'lara ders olsun bu görüntüler... Ne demişler; yaşı yaşına, başı başına... Fazlası öldürür adamı!
Televizyon dünyasının hafızası yoktur, anında unutturur her şeyi insana. Hatırlıyor musunuz; bugün nefret ettiğimiz 'Abbas Ağa'yı canlandıran Rana Cabbar daha aylar önce 'Aşk-ı Memnu'da pamuk gibi bir adamdı. Şimdi ondan nefret ediyoruz.
Ustalık bu işte. Oyunculuk bu işte...
Hayat Devam Ediyor'un jeneriğinde adı konuk oyuncu olarak geçen Rana Cabbar'ın yarattığı bu etki kaderini değiştirebilecek mi, bunu da göreceğiz.
Malum 'hapı yutan' 'Abbas Ağa' "Öldü mü, ölmedi mi?" diye konuşuluyor şimdi. Ama bu nefreti yarattıysa, onu öldürmek de kolay olmayacak sanırım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA