Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Sekste en mutlu türklermiş...

Hımmm bak sen! Bilirsiniz ben bu araştırmaların hastasıyım. Hele yurdum insanının anket cevaplamadaki samimiyetinin tümden hastasıyım. Böyle içten, böyle dürüst, böyle olduğu gibi başka kim anket cevaplayabilir? Hep mutluyuz, hep mükemmele beş varız anasını satayım.

BRAVO BRAVOOO
Efendim şimdi İspanya'da düzenlenen 'Haydi Seksten Bahsedelim' konferansında bir araştırma açıklanmış. Araştırmadan ne mi çıkmış? Haydi bilin. Bilemezsiniz. Çünkü çıkan şu; 'Sekste en mutlu millet Türklermiş'. Araştırmaya katılan kadın ve erkeklerimizin hepsi seks hayatlarında pek mutlu ve mesut olduklarını açıklamışlar. Bravooo! Bravooo! Ben şahsen her biriyle tek tek tanışmak istiyorum. Kimmiş bu vatandaşlar, bizim tanıyamadığımız, çevremizde olmayan acaba? Yahu biz daha aramızda seksi konuşamıyoruz. 'Seks' kelimesini duyunca 'Aaa ne ayıp, şişşşşt' çekiyoruz. Karı kocalar bile cinsel sorunlarını birbirileriyle konuşmaktan çekiniyor. Çocuklara cinsellik anlatılmıyor. Tecavüzler, sapıklıklar, sapkınlıklar, cinsel şiddet kol geziyor. Seksten zevk alan ya da almak isteyen, iyi bir seks hayatı talep eden kadınlar 'kötü kadın' ilan ediliyor.

GAY OLMAK SUÇ
O biricik kocacıklar karılarıyla sevişmeyi beceremedikleri için parayla kadın tutup tepişiyorlar. Yıllardır eşiyle seks yapmayan, yapamayan ve problemlerini konuşamayan milyonlarca insan var. Gay'ler 'gay' olduklarını söyleyemiyor. Yalan dünyalar kurup, hatta çoğu zaman karşı cinsle göstermelik ilişkiler yaşayıp seks hayatlarını gizli gizli yürütmeye çalışıyorlar. 'Gay' olmak hâlâ suç. Seks hayatında mutlu olmak istemek hâlâ suç. Sevişmediği için eşinden boşanmak hâlâ suç. Seksten bahsetmek hâlâ tabu. Ama ne? Bir araştırma yapılıyor ve yurdum insanı 'Seks hayatında en mutlu' çıkıyor. Tabii en mutlu! Doğru! Bilmediğin, yapmadığın, konuşamadığın konuda mutlu olursun. Doğru, çok doğru.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA