Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kerem Çatay: 'Set basmadım'

Son dönemde Ay Yapım'ın dizileri 'Kurt Seyit ve Şura' ve 'Medcezir' setlerinden fotoğraflar basına sızmış ve sette bir köstebek olduğu iddia edilmişti.
En son Ay Yapım'ın patronu Kerem Çatay'ın 'Medcezir' ve 'Kara Para Aşk'ın setlerine ani baskınlar yaparak, set ekibinin telefonlarını toplattığı ve çalışanların telefon rehberi ile fotoğraf galerisinden kimlerle iletişime geçtiklerine bakıldığına dair bir haber çıkmıştı.

YOUTUBE'A KOYARLAR
Aynı haberde Çatay'ın çalışanlarını sert bir dille uyardığı ve onlara bir gizlilik sözleşmesi imzalattığı yazıyordu.
Manşetten verilmiş bir haberdi, yalanlama da gelmemişti. Ben de 'Eğer bu haber doğruysa, dergilerde 'yılın erkeği' seçilen, sektörde büyük bir prestije sahip olan Çatay da bunu yapıyorsa; ayıp etmiş.
Telefon toplatmak özel hayata müdahaledir' diye yazdım.
Önceki gün Çatay aradı, uzun uzun konuştuk. Birçok şeyi 'kayıt dışı' söyledi ama bir gazeteci olarak bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkması adına Çatay'ın bazı açıklamalarını paylaşmak zorunda hissettim kendimi.
Çatay'dan aldığım bilgiye göre haber tamamen asılsız değil. 'Kara Para Aşk'ın set çalışanlarıyla gizlilik sözleşmesi yapılmış ve bazı kişilerin cep telefonuna bakılmış. Ancak Çatay setleri basmadığını, set çalışanlarını karşısına alıp fırça çekmediğini söylüyor: "Setleri bastığımı yazmışlar; yalan. 'Medcezir' setine üç aydır uğramıyorum zaten. Diğer sete de gitmedim. Öyle şeyler yazıldı ki, sanki ben seti basıp, çalışanlara elektrik verip konuşturmuşum, zorla bir şeyler yapmışım gibi bir algı oluşturuldu.
Asılsız haberlerden bıktık. 'Kurt Seyit ve Şura'nın Rusya çekimleri için paraları bitti' dediler, oyuncularımızla ilgili saçma haberler yazdılar. Biz artık bu haberleri gülmek için okuyoruz, yalanlama gereği bile duymuyoruz. Set basmadım.
Böyle bir şey yapsaydım anında beni çekerlerdi, şu anda Youtube'da izliyor olurdunuz."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA