Arabayla yol yapmanın faydaları no 1: Ummadık bir yerde, ummadık bir lezzetle karşılaşmak. Manisa kebabının namını bilenlerin yolu, geçmiş yıllarda Örenay ve de Gülcemal'e düşmüş olabilir. Meğer
Manisaspor Kebapçısı'nın da tevellüt, şu anda elimin altındaki kolonyalı mendilden okumaktayım ki 1957'ymiş ve tecrübe ederek gördük ki tat olarak ikisine de basarmış! Manisa kebabı şöyle bir şey: Yuvarlak pamuk pidenin üstüne serçe parmak boyunda köfteler diziliyor, üstünde de kızdırılmış tereyağı ve sumak var. Türk damak tadına zaten fevkalade uygun bir mamul, Manisaspor'da özel yapım Foça yoğurdu gibi ek atraksiyonlar da fazladan memnuniyete sebep oluyor. Bilhassa da Ege'de günler geceler boyu deniz mahsulüne boğulduktan sonra, ilaç!