Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Hayatımda gördüğüm en zor pozisyon

Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki tartışmalı gol pozisyonuna, siz de dahil yorumcuların neredeyse tümü "Gol değil" derken yayıncı kuruluşun 'piero'su gol dedi. Bu konudaki yorumunuz nedir?
Teknolojiye güvenen bir insan olarak ve Lig TV'nin tarafsız davrandığını düşünerek 'piero' gol diyorsa yapılacak fazla bir şey yok. Lakin gerek maç esnasında gerekse maç sonrası görüntülere baktığımızda topun çok az bir kısmının hala çizgiyle temas ettiğini görüyorum. Eğer temas varsa bu yüzde 5 bile olsa oyun kuralları nezdinde gol değil. Ama 40 yıldır futbolun içindeyim; hayatımda gördüğüm en zor pozisyon bu. Golse 1-2 santimetre ile gol, değilse yine 1-2 santimetre ile karar verilecek durumda. Bu nedenle yardımcı hakemi asla eleştiremem. Orada sabit duran bir çizgi hakemi olsaydı bile bir insan gözü bu konuda sağlıklı karar veremez. Hızla gelen ve çizginin içi veya üzerinde kaleden çıkartılmış bir top ile saatler sonra seyredenlerin bile hala tam karar veremediği bir pozisyon. Dolayısıyla söylenecek hiçbir şey yok.
Alınan iyi sonuçlar sonrası gergin olan taraftar, teknik heyet ve yönetimin arasında buzlar eridi mi? Yoksa alınan her kötü sonuçta aynı durumlar yaşanır mı?
Ben Fenerbahçe'nin yarışın içinde olacağını düşünüyorum. Fenerbahçe'nin kadrosuna güveniyorum. Emre ve Webo'nun gelmesi hem silah sayısını artırdı hem de Kuyt ve Sow gibi silahların tahrip gücünü ve etkinliğini artırdı. En az sezon sonuna kadar taraftarla yönetim ve teknik heyet arasında problem olacağına düşük ihtimal veriyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA