Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Galatasaray şahsiyetsiz bir futbol oynadı

Galatasaray, dün gece bence çok önemli bir rekora imza attı. Neredeyse doksan dakika rakipten bir fazla oynamasına rağmen futbol adına ortaya hiçbir şey koyamayıp tur şansını İstanbul'a bıraktı. Üstelik rakibin Ronaldo gibi, Benzema gibi, Khedira ve Modric gibi önemli yıldızları oynamamışken Bernabeu Stadı'nda düştüğü haller Türk futbolu adına çok üzücü.
Yediği tüm goller ya kaleci hatası ya da defansın yapamadığı, bir türlü beceremediği pozisyon hataları. Mesela Gareth Bale'in attığı ilk gole bakın; baraj arkasında Marcelo şaşırtıcı bir koşu yapıyor ve maalesef kaleci Eray, bu koşu nedeniyle kilitlenip kalıyor. Yenilen diğer gollerde de başta defans ve tüm takımın büyük kusuru var.

ERAY İŞCAN'I KAYBEDİYORUZ

Galatasaray 1-0 geriye düştükten sonra Umut'la bir ara umutlandı. Ama hepsi bu. Madrid takımı daha maçın başında Ramos'un gereksiz faulü ile 10 kişi kalmışken Galatasaray'ın bundan çok daha farklı yararlanması gerekirdi.
Galatasaray, kanatlara inemiyor, çabuk oynayamıyor. Üstelik orta sahada topu kaptırdığı an çok garip pozisyonlar veriyor. Chedjou olsun, Dany olsun bu yüksek seviyelerin oyuncuları değil. Kaleci Eray'a kızamıyoruz. Daha kalecilik hayatının ilk günlerinde çok zorlu rakiplere karşı oynamak zorunda kaldı. Üstelik önünde oynayan arkadaşları da evlere şenlik olunca Eray'ı da yavaş yavaş kaybediyoruz. Ama yediği gollerin büyük bir kısmında maalesef o da hatalıydı.

MANCİNİ BURAK'I KATLEDİYOR
Şimdi iş İstanbul'a kaldı. Tur için Juventus'u yenmek zorundalar. İmkansız mı? Tabii ki değil. Ama bu form durumuyla çok zor.
Gelelim teknik direktör Mancini'ye... Sistemli bir şekilde Burak Yılmaz'ı katlediyor. Real Madrid deplasmanında kontratak oynamak gerekirken Burak Yılmaz'dan yararlanamıyorsan, ya sen bu işi bilmiyorsun ya da Burak bizi yıllardır aldatmış.
Son sözüm İskoç hakeme... Birkaç yıl içinde Avrupa'nın en iyilerinden birisi olacak. Dün gece de çok cesur ve tarafsız bir müsabaka yönetti. Tek tartışılacak kararı vardı. Onda da Melo'yu ikinci sarı karttan oyundan atabilirdi. Ama İskoç hakem William Collum bunu yapmadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA