Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

F.Bahçe ilerliyor

Süper Lig'in ilk haftasında Konyaspor'a yenilen Fenerbahçe sonrasında gittiği 6 deplasmandan da galibiyetle döndü... Deplasmanda 6'da 6 büyük başarı.
Rize'de geriye düştüğü karşılaşmada iki duran top; biri frikik, biri kornerden gelen gollerle kazanıp çok önemli 3 puanı aldı. Ersun Yanal, bir puana asla razı oynamıyor. 68. dakikada 4 forvete dönerek bunu bir kez daha gösterdi. Dörtlü savunma, önlerinde Mehmet Topal... Hazırlık pasıyla çıktıkları zaman Caner ve Gökhan'ı orta sahaya, Egemen'i sol çizgiye Alves'i sağ çizgiye gönderiyor. Merkezden topu Mehmet Topal alıp hazırlık pasına başlıyorlar. Fenerbahçe böyle yaparak oyuna da kendisi hükmetmek istiyor. Sadece dün, geçmiş maçlara göre yavaş oynadılar.

RİZE'NİN PSİKOLOJİSİNİ BOZDU
Rize'de golü erken yiyince ilk yarıda tebdir alabildi. 5. dakikadan, 20. dakikaya kadar Rize birkaç pozisyon buldu, golü attı, hatta ardından net bir de gol kaçırdı. Bu pozisyona maçın kırılma anı da diyebiliriz. O dakikadan sonra Cristian aldı topu. Fenerbahçe Brezilyalı ile etkili olmaya başladı. İlk yarının sonunda gelen frikik golü Rize'nin psikolojisini bozdu. İkinci yarının hemen hemen tamamı Fenerbahçe hakimiyetinde geçti. İkisi Emenike ile 4 net pozisyon buldular. 68'den sonra 4-2-1- 3'e dönünce duran toptan golü buldu Fenerbahçe. Ersun Yanal riski azaltmak adına hemen Selçuk'u aldı.

YILDIRIM, CANER'DE HATA YAPTI!

Uzun süredir sakatlıklarla boğuşan Çaykur Rize ilk kez hemen hemen tam kadro oynadı. Ofansif yönde eksikler. Devre arasında transferlerle kaliteyi yükseltmeleri gerek.
Bu arada maçın hakemi için "Yunus Yıldırım 5 yıldız maç yönetti" diyecekken Caner'in elle oynamasına ikinci sarıyı göstermemesi hataydı.

MAÇIN ADAMI:
TOPAL-CRİSTİAN

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA