Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Zaman daralınca kılıf bulamadılar

Türkiye'de ilk defa "Futbol Federasyonu, Digiturk'e talip" diye SABAH'ta bir haber yazmıştım. Daha doğrusu TFF'ye böyle bir şey var mı diye sormuştum! Bir hafta sonra TFF Başkanı Yıldırım Demirören bir açıklama yaptı, "Evet böyle bir niyetimiz var" diye. Ama bu alım işlemindeki perdenin arkasında neler vardı? Bir kısım bilenler diyorlardı ki, "TFF, Lig TV'nin yüzde 50'den fazla hissesini TMSF'den alacak." Yani kulüpler. Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav'a "Böyle bir şey var mı?" diye sordular ve haberinin olmadığını söyleyip "İlk defa duyuyorum" dedi. Şimdi Yıldırım Demirören'e şu soruyu yöneltiyorum. Cevap verirse yine bu sütunlarda açıklarım ya da kendisi açıklar.
Bu TMSF hisselerini TFF mi alacaktı, yoksa Demirören grupları mı?
Bu hisselerin yüzde 10-15'i de kulüplere sus payı olarak mı verilecekti? Böyle bir şey varsa ben de öğrenmek istiyorum kamuoyu da. Ama bu işin tamamen yattığı ve rafa kalktığı konuşuluyor. Eğer bu haberi yazmasaydım belki de minareyi hala kılıfına uydurmaya çalışacaklardı. Ama zaman daralınca kılıf bulamadılar. Yine soruyorum; yukarıdaki yazılanlar doğru mu?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA