Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BAŞYAZI MEHMET BARLAS

Böyle muhalefete böyle iktidar olur..

Sayın muhalefet liderleri, Sayın Baykal, Sayın Ağar.. Sakın farklı sözler söylemeyin.. Sadece Tayyip Erdoğan ne diyorsa onun tam tersini söyleyin. Sakın alternatif politikalar üretmeyin. Bunu zaten Avrupa Birliği sizin yerinize yapıyor.
Özelleştirme mi var gündemde?.. Hemen gidin ve özelleştirilecek fabrika önünde direnen kamu işçilerine destek verin. Çünkü nasıl sizler partinize Hazine Yardımı alıyorsanız, zarar eden KİT'lere de Hazine'den yardım verilebilir..
AK Parti'nin laiklik ilkesini umursamadığını söyleyin. Ve aynı anda sizler de hem partinizde, hem ülke siyasetinde "Ağır ol molla" pratiğini uygulayın.
"Kafanızdaki Çoğunluk" ne söylemenizi bekliyorsa, onu söyleyin.
Kimse sıranın önüne, dışına çıkmasın. Hürriyet'te Şükrü Kızılot, "TMSF bankalarına 1 lira borcu olan bile yurtdışına çıkamaz" açıklamasını irdelemiş ve "Pasaport Kanunu'nda sıralanan durumlar mevcut değilse, hiç kimsenin yurtdışına çıkışı ya da girişi engellenemez, pasaportuna da el konulamaz. Aksine uygulama, Anayasa'nın 'Seyahat Hürriyeti' ile ilgili 23. maddesine de aykırı olur" demişti.
Bu uygulama nedeniyle 45 bin kişinin yurtdışına çıkışı engellense bile, böyle konularda, hakkı, hukuku savunan çıkışlar yapmayın sakın. Böyle konuları gazete yazarlarına bırakın.
"Hukukun Üstünlüğü" ilkesinin savunulmasını Avrupa Birliği'ne bırakın.
Madem halk "Hortumcular"a kızıyor şu anda, makabline şamil yasalar da çıkarılsa sakın ağzınızı açmayın.
Böyle muhalefet görülmüş müdür yeryüzü tarihinde? Gümrük Birliği'ne girişimizi o zamanki koalisyonda Dışişleri Bakanı olduğu için "Eşsiz Zafer" diye sunan Deniz Baykal, şimdi AB üyeliği için gerekli "Kıbrıs'ta Çözüm"ün 1 no.lu ulusalcı engeli olsun.
Meslekten polis olduğu için kentlerdeki güvenlik sorununa en kalıcı çözümü üretmesi gereken Mehmet Ağar, bu konuyu unutup, alışılmış slogan muhalefetine yönelsin.
Bahtsız Tayyip Erdoğan.
Böyle muhalefet olduğu zaman iktidar da onlara benzer. Baktı ki çözümsüz sorunlar konusunda muhalefet fazla ilgili değil. O da medyaya kızmayı, komplolardan bahsetmeyi yeğ tutmaya başladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA