Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Halis Özkahya beceremedi!..

HEP dedik; 'Süper Final haftaları hakem hatasını kaldırmaz' diye. Dün gece de baktık ki Halis Özkahya çok fazla hata yaptı. Tek tek hatalarının yanı sıra, eğer böylesine kötü niyetli hareketlerin yapıldığı maçta çok sayıda sarı kart çıkıyor ama kırmızı kart çıkmıyorsa ortada çok büyük bir hakem problemi vardır...

EDU KASITLI OLARAK YAPMADI

Maçın hemen başında Edu ve Volkan ilişkisinde Volkan'ın dizi açılıyor ve oyun dakikalarca duruyor. Burada Edu'nun niyeti Volkan'ı sakatlamak değil. Top ikisinin arasında kalıyor ikisi de hamle yapıyor. Edu ayağını sakınıyor fakat buna rağmen çarpışıyorlar. Kasıt yok, ancak bir kontrolsüzlükten bahsedilebilir. Bundan dolayı da Özkahya'nın verdiği sarı kart doğru.

FERNANDES'E KIRMIZIYI ATLADI

Fernandes koşarken dirseğini vurmak için kaldırıp arkadan Mehmet Topuz'un ense köküne indiriyor. Çok açık bir kırmızı karttı ama hakem sarı kartla geçiştirdi.

ÇİFTE STANDART VAR!

Daha önceki kargaşada Edu, Cristian ve Egemen sarı kart gördüler. Ama 5 dakika sonraki Quaresma ve Bekir'in tartışması nasihatle geçiştirildi. Böyle çifte standart olmaz.

SEMİH'İN POZİSYONU PENALTI DEĞİL

Semih, tam topa vuracakken yere düştü. İlk bakışta Ernst'in müdahalesi varmış gibi görünse de bence Ernst'in müdahalesi Semih'e değil. Dolayısıyla penaltı yok.

EGEMEN'İN GOLÜNDE OFSAYT YOK

Egemen'in attığı golden hemen önce Toraman'ın pozisyonu ofsayt mı diye tartışıldı. Ama burada yardımcı hakem devam kararı verdi ve doğruydu.

ALKIŞLAYAN RÜŞTÜ'YÜ ATAMADI

Rüştü son dakikalarda çığırından çıkmış maçı yatıştıracağına o da maçın havasına uydu. Önce hakemden sarı kart gördü, sonra alkışladı. Aradan birkaç dakika geçti yine alkışladı. Ama Halis Özkahya tüm bu alkışları görmesine rağmen Rüştü'yü oyundan atamadı. Sonuç olarak dün geceki kötü futbola uygun çok kötü kararlar vermiş, maçı disiplin altına alamamış bir hakem izledik.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA