Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Yerel seçime giderken öne çıkanlar

Büyükşehirler ve iller kadar İstanbul'un ilçeleri de ilgi çekiyor. AK Parti geçen dönem aday değişikliği nedeniyle kaybettiği Kartal'ı yeniden almak istiyor. Üç aday öne çıkıyor. Milletvekili Mehmet Sekmen, Ebubekir Taşyürek ve Hüsamettin Koçak. Mevlüt Vural adı da konuşuluyor.
CHP'li Başkan Altınok Öz güçlü görünüyor. Ancak aday adayları arasında da güçlü isimler var. Eski bakanlardan Mustafa Kul, Taksim Platformu'ndan Eyüp Muhçu gibi...
Maltepe'de AK Parti'den Edibe Sözen'in aday adaylığı seçim havasını bir hayli değiştirdi. Kesin gözüyle bakılıyor.
CHP'de ise kıran kırana bir yarış var. Mevcut Başkan Mustafa Zengin'in halkla ilişkileri iyi ama partiyle ilişkileri problemli. PM üyesi Ali Kılıç ve Cemil Ekşi de güçlü isimler. Ekşi'ye Gürsel Tekin'in destek verdiği söyleniyor. Pendik'te AK Parti Dr. Kenan Şahin'le yola devam edecek.
Bağcılar'da da aynı şekilde AK Parti mevcut başkan Lokman Çağrıcı'yı değiştirmeyecek. CHP'nin şansının az olduğu Bağcılar'daki adayı ise sürpriz bir isim: Doç. Dr. Muhammet Çakmak...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA