Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kadın arkadaşlığın 3 kuralı

1.Hep motivasyon full motivasyon. Bu ana kuralımızdır. Saçımız berbat mı oldu "Aaa çok yakıştı, bir kere yüzünün güzelliği ortaya çıktı şekerim" ya da sevgilimiz bizden genç ve güzel bir çıtıra mı gitti "Ay kııız saçmalama senin gibisini hayatta bulamaz, o ne öyle paçozun teki" gibi gibi. Jean'imiz popomuzu kocaman mı yaptı "J. Lo gibisin bebeğim" misali.
2. Kadın arkadaşlığı gelmiş geçmiş en sağlam istihbarat birimidir. CIA, KGB halt etsin. Eski sevgilimizi, ondan öncekini, şimdikini, hoşlandığımızı, bir zamanlar göz göze geldiğimizi fark etmez adamın siluetini bile görsen o saniye işi gücü bırakıp haber vereceksin. Üzerindeki kıyafetten yanındaki kadına kadar.
3. Kız arkadaşlık birlik beraberlik demektir. Diyelim kilo alınacaksa beraber alınır, diyet bozulacaksa beraber bozulur, kilo verilecekse el birliği ile verilir. Ortada bir falcı varsa beraber gidilir. Ucuz alışveriş desen yine beraber. Biri takibe alınacaksa beraber alınır, unfollowlar, nefretler, sevmeler, gıcık kapmalar da tabii ki beraber. Öyle kendi kendine olaylara girmek yasaktır.
Şimdilik yerimiz bu kadar, kız arkadaşların kuralları bitmez, devamını sonra yazarız.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA