Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Antalya'da Yılbaşı..

Yeni yıla Antalya'da girdik, ailece ve dostlarla.. Nerdeyse 15 yıldır her yeni yıla Ertekin'de girme adetimiz vardı. Bu yıl aile büyüğümüz Öcal Ağbim karar verdi. "Antalya'da birlikte.."
Ertekin, Güven, Ünal da katılınca, iyi bir gurup olduk.. Sevgili Zafer Alkaya, bizi Cornelia Diamond'da harika ağırladı, daha evvel size yazmıştım, Ünal Usta'nın mutfağıyla..
Yılbaşını kenara koy, nasıl hasret kaldığımız bir miskinlik.. Yemek, lobide sohbet, odada yatak.. Üç günün özeti, Ye, iç, yat!..
İlaç gibi geldi..
Yılbaşı gecesi, kırmızı halıyla girilen büyük salonda, dünyanın dört bir yanından yüzlerce konukla beraberdik..
Dr. Zafer Mutlu açtı geceyi..
Ülkemizin önde gelen tenorlarından.. Bir de nasıl seçme program yapmış..
Nessun Dorma ile girdi.. "Sabaha kadar uyku yok" şarkısı tam da o gece için yazılmış sanki.. Ardından en güzel opera klasikleri derken, napolitenlerle hafif müziğe geçiş.. O Sole Mio.. Granada.. Sonra Azeri türküler, Raşid Baybutov'dan.. Ve Türklerin, Kürtlerin, Ermeniler ve Azerilerin ortak Anadolu Türküsü.. Sarı Gelin.. Ve de Time to say Good Bye'la veda..
Harikaydı Doktor.. Sonra canlı orkestra ile balo başladı ve de twistle bitti..
Twist deyince, kendimi attım piste, saat bire doğru.. Eee!.. Ne de olsa, 60'lı yıllarda Ankara twist krallığım var, bir gün anlatırım hikayesini..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA