Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Asıl hazine?.. Aile.. Dostlar!..

Bayram'da İzmir'e gittim. Uluç ailesinin en büyüğü ağabeyim orda yaşar elini öpmeye..
Hava alanında uçaktan indim.. Aaa!.. Kemal, Zeynep, Nükhet de orda..
Yazın Bodrum'da onlar.. Hatta geçen yaz bayramlaşma onların Yalıkavak'taki evlerindeydi. Ağabeyim elini öpen herkese içinde minik ama anlamı çok büyük mendiller dağıtmıştı, eski günlerdeki gibi, gözlerimizi yaşartarak..
Ben geliyorum ya, Kemal "Hadi" demiş "Biz de gidiyoruz.."
Akşam evde davetleri var, ama "El öpmek" için sürmüş gelmişler iyi mi?. Ağabeyim gene mendiller hazırlamış iyi mi?. Sıralara girildi, eller öpüldü, mendiller açıldı.. Sonra Kemalleri Bodrum'a geri uğurladık..
Biz o gece gene Kordon'daki China House'a gittik, ardından Alsancak, Miko.. Cenap.. Ertesi gece Çeşme Marina'daydı ekip, Mustafa Denizli hocamın konuğu olarak, Tuval'de..
Gözünü seveyim Çeşme'nin.. Püfür de püfür.. O akşam üzeri Sevgili Dost Metin Ünsal'ın resim sergisini de açtık Alaçatı'da, ArtShop'ta.. Alaçatı'da galeri.. Ne güzel şey..
Ertesi sabah kahvaltı tabii klasik.. Alaçatı..
Sailors ve Gülbeyaz!..
Veda gecesi Kaya Termal Genel Müdürü Muzaffer Tagıl dostum harika bir sürpriz hazırlamış bize..
Terasta bir dost masası ve eski Ramazan Eğlenceleri hatırlatması.. Bir minik fasıl heyeti.. Dansöz bile var.. Etrafta otelin diğer müşterilerinin masaları..
Bizim masa en neşelisi.. Ağabeyim ve Özay yengem en baştalar.. Kaya Gurubu CEO'su Sami Türkay ve eşi Bedriye Hanım.. Muzo ve eşi Bircan.. Aya Yorgi koyuna bakan yeni ve şirin bir butik otel yapmış, Cennet Hanım (Süzer) dostumuz, gittik gördük, Love You.. Onun Genel Müdürü, gene yıllanmış dost Vedat ve eşi Şeniz..
Nasıl neşeliyiz.. Hemen tüm şarkı ve türkülere eşlik ediyoruz.
En gencimiz ağabeyim, her zamanki gibi.. "Buraya oturmaya mı geldik" dedi ve dansı açtı, Özay'la.. Tabii ardından hepimiz piste..
Bu arada bir genç hanım yaklaştı bana.. "Bir fotoğraf çektirebilir miyiz beraber" diye.. "Tabii" dedim..
Arkamdaki masada tek başına oturuyormuş.. Sami "Buyrun bize katılın, niye tek başına oturasınız Bayram Gecesi" dedi.. Sandalye çektik.
Adı Evren.. Aslında Karşıyakalı ama Mardin'de yaşıyor. Orda iş kurmuş.. Mobilya imalatı ve doğal dekorasyon..
Karşıyaka nire, Mardin Kızıltepe nire?.
"Hıncal Bey" dedi kulağıma eğilip "Ebedi gençliğinizin sırrını bu gece çözdüm.. Aile dostlar!.. Böyle ailesi ve böyle dostları olanlar yaşlanmazlar.."
Sevgi.. İçten sevgi insana neler katıyor gerçekten.. Masaya şöyle baktım.. Canım ağabeyim.. Canım yengem ve nerdeyse 15 yıllık dostlar.. Hepimiz bir aileyiz aslında..
Aileyi yapan kan bağları değil, duygular..
O gece orda herkes, herkesin kardeşi gibi.. Aramıza yeni giren ve ertesi sabah erkenden Mardin'e dönen Evren dahil..
Mardin'in güzelliklerini ben iyi bilirim. Bir dünya şaheseridir.. Evren hepimizi davet etti.. "Hepiniz görmelisiniz bu dünya harikasını.." dedi.
"Geliriz, gelmeliyiz" dedik. Tek sorun.. Ağabeyim uçağa binmez..
Muzo "Ben seni arabamla götürürüm ağabey" dedi.. Muzo götürür.. Öyle candır, o!..
Nerdeyse 15'inci yılına giren Salı toplantımızda dostlara Evren'i anlattım..
"Bu masada ebedi gençlik sırrı var, unutmayın" dedim!..
İnsanın sevdiklerinin olması ne güzel şey.. Nasıl bir hazinedir, aile ve dostlar!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA