Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YENİ BAKIŞ MEVLÜT YENİ (AKDENİZ)

İyi ki varsınız…

Yapılan işin takdir görmesi kadar keyifli bir şey olmasa gerek.
Her hafta yoğun ve hummalı bir koşuşturmanın içinde boğuluyoruz.
Çoğu kez en yakınımızdakini unutmuş olmanın yorgunluğu çöküyor.
Bedensel değil ama ruhen yorgunluğa teslim olmak üzereyken sizler imdada yetişiyorsunuz.
Gelen telefon ve maillerinizle yeniden hayata dönüyoruz.
Övgü dolu sözleriniz ne yorgunluk bırakıyor nede keyifsizlik.
Zor ve çileli mesleğimizin tek dayanağı olan sizlere bir değil binler teşekkür borcumuz var biliyorum.

***

Geçen haftanın manşetlerine birlikte bir göz atalım;
Pazartesi günü Akdeniz Bulvarı'nda yaşanan kaza tehlikesiyle ilgili tartışmalara "Tadilatlar kaza rekoru kırdırdı" başlıklı haberimizle son noktayı biz koyduk.
Salı günü Türk Polis Teşkilatının 167. kuruluş yılı nedeniyle Antalya polisinin hazırladığı 40 proje ile suç oluşmadan önüne geçtiğine dair özel haberimizi "Antalya'ya özel polis projeler" manşeti ile gündeme taşıdık.
Çarşamba günü Orman Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Doğan Alanya'da düzenlenen seminerde köylerde yangınlara müdahale edecek ve fidan dikimine katılacak 'Orman Gönüllüleri' adı altında eğitimli ekipler oluşturacaklarını söyledi. Konuya ilişkin haberi "Ormanlar için gönüllü ordu" şeklinde manşetten duyurduk.
Perşembe günü TEDAŞ'ın elektrik açma kapama işini yapan taşeron firmanın mali krize düşmensin ardından Antalyalının borç nedeniyle kesilen elektriğini ödeme yapsa bile açtıramamasını "Taşeron batınca TEDAŞ kilitlendi" manşeti ile gündeme taşıdık.
***

Cuma günü ATSO'da 24 suçlamanın bulunduğu raporun mecliste okunacak olmasını "Gizlenen rapora 'oku' emri geldi" manşeti ile tarihe not düştük.
Cumartesi günü Antalya'da 'arkeoloji festivali' yapma fikrini sanal medyada paylaşan Prof. Dr. Nevzat Çevik, büyük destek görerek hayaline bir adım daha yaklaştı. Sabah Akdeniz olarak konuyu "Kültür başkentine arkeoloji festivali" başlığıyla haberleştirdik.
Pazar günü ise insan hikayesi olan özel bir çalışmaya imza attık. Antalya'nın Elmalı ilçesinde Yörük kızı Avukat Özlem Akgüç'ün ralli pilotlarına co-pilotluk yaptığını "Elmalılı Özlem ralli prensesi" şeklinde haberleştirdik.
Güzel haberlerde buluşmak umuduyla, mutlu haftalar…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA