Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN SEVER

Türkiye garabetleri

Hem terör suçlusu hem komutan: "Terör örgütü kurmakla" suçlanan Org. Saldıray Berk, Başbuğ'la birlikte tatbikat yönetti! Absürd ötesi!
Dava gerçek, sanıklar hayalet: Diyarbakır'da sekiz kişiyi öldürmekten yargılanan beş JİTEM'ci için nüfus müdürlüğünden mahkemeye yazı geldi. Üçünün nüfus kaydı 1992-1993'te silinmiş, birinin ki değiştirilmiş. Bu değişikliği kim istemiş? İçişleri Bakanlığı! Yani devlet bir dönem yarattığı katilleri şimdi arıyor. Ama nasıl arıyor? İlk isimleriyle. Yani hayalet arıyor. Tavşana kaç, tazıya tut durumu.
Kör ölür, Doğramacı olur: Ölenin arkasından kötü konuşulmaz ama bazen körün ölünce badem gözlü olmasına insanın vicdanı el vermiyor. İhsan Doğramacı vefat edince ardından ağdalı bir güzelleme yapıldı. Sevgili liberal ve demokrat arkadaşlar hafızam beni yanıltıyor mu? Doğramacı darbe eseri YÖK'ün ilk başkanı değil mi? Yıllarca darbecilerin en has adamı olmadı mı? Solcu öğretim üyelerinin üniversitedeki işine o son vermedi mi? Öğretim üyeleri sakalsız olacak diye buyurduğu için birçok hoca üniversiteden ayrılmadı mı? Ne yani kör ölünce Doğramacı mı oluyor?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA