Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Barışa üzülmek

Beni tanıyanlar ya da köşemi düzenli takip edenler, sakin ve barışçıl kişiliğimden haberdardır. Barışı her ortamda en değerli insanlık erdemi olarak görür, korur ve kollarım. Ama belki de hayatımda ilk kez bir olayın 'barışçı' bir sonla noktalanmasına üzüldüm. Hangisine mi? Beyazıt Öztürk ile Candan Erçetin arasındaki klip savaşının sona ermesine...
Fitili, Beyazıt Öztürk'ün Candan Erçetin'e ait 'Git' klibinin içine sızması ateşlemişti. Candan, ertesi hafta muhteşem bir 'haciz' klibiyle yanıt verince savaş baltaları topraktan çıkarıldı. Candan, ünlü hanımları, Beyazıt ise tanınmış erkekleri etraflarına toplayıp klip salvosuna devam etti. Geçen hafta boyunca şov dünyasında ne kadar ünlü varsa, 'barış güvercini' olup özel kliplerle ara bulmaya çalıştı. Hatta Ata Demirer, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan bile bir araya gelip 'Barışın artık' klibi çektiler. Olay giderek bir sosyal medya fenomenine dönüştü. Ve sonunda Beyaz ile Candan cuma akşamı stüdyoda buluşup ortak seslendirdikleri barışma şarkısıyla düelloyu sonlandırdılar.
Hem Beyaz'a, hem Candan'a, hem de katılımlarıyla olayı daha da renklendiren şov dünyasının ünlülerine hayatımıza kattıkları neşe için sonsuz teşekkürler. Ama Candan'a ayrı bir paragraf açmakta fayda var:
İşte bir konuk, bir programa böyle hazırlanmalı, böyle katkı vermeli. Hem yaratıcılığını ve sanat gücünü gösterdi, hem de bir talk show programına 'level' atlattı. Bu tür programlara 'geçerken uğramış gibi' duran, hiçbir ön hazırlık yapmadan gelip sadece filmini, dizisini, albümünü tanıtmakla yetinenlere en 'Candan' ders oldu...
NOT: Beyaz-Candan kliplerinden feyz alıp, kendilerini işten çıkaran patronlarına protesto klibi çeken işçiler bu hafta Beyaz Show'a mutlaka konuk olmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA