Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dedektiflerim iş başında

Köşemizin yetiştirdiği ekran dedektifleriyle her zaman övünürüm. Çünkü onlar bu sektörün gölge bakanları. Ben, seyircinin bu detaycılığı ve seçiciliği sayesinde sektöre kalite ve gerçek rekabet geleceğine inanıyorum. Sümeyye Akdeniz de onlardan biri. Bu kez Kış Güneşi dizisindeki hatayı yakalamış:
"Merhabalar Yüksel Bey.. Her ne kadar köşenize uzun zamandır bir şey yazamıyor olsam da her gün dikkatle takip edip okuyorum. Köşeniz kadar dikkatimi çeken bazı diziler de var. Mesela; Kış Güneşi. Konusu ve oyuncuları diğer dizilerden bir tık daha farklı kılıyor bu diziyi. Ama gelin görün ki, her güzelin bir kusuru var. Bu haftaki (24 Mayıs) bölümde Hakan Boyav'ın canlandırdığı karakter olan Kadim'in bir sahnesi vardı.
Efe'ye yaptıklarının vicdan azabını çekerken bir yandan da elinde, üzerinde Arapça harflerle ismi yazılı olan yüzüğü çeviriyordu. Karakterin adı Kadim ama yüzükte yazan isim Kadir. Sanırım birileri bir yerlerde yanlışlık yapmış. Saygılar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA