Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Kadınlar maşayı ele alıp erkekleri yönlendiriyor

Radyocu Yasemin Şefik'in programına konuk olan Can Bonomo, "Sevgiliniz Didem Soydan, kıyafetlerinize karışıyor mu?" sorusunu "Sevgilim mini etek giymeme karışıyor" diye yanıtlayıp espriyi patlatmıştı. Evet, bu bir espri olabilir ama ilişkilerde tarafların birbirlerine fazlasıyla müdahale ettiği gerçeğini yadsıyamayız. Eskiden erkek tarafı, kadınına kurallar koyup müdahale ederken şimdi roller değişti. Kadın kısmı eline maşayı aldı ve erkeğine yön vermeye başladı.
Aklıma gelen örneği de konunun üzerine serpiştireyim de tadından yenmesin. Olay, bir mahalle berberinde yaşandı. İçeriye kadın sinek giremezken bir çift hışımla girdi ve kadın, kocasını berber koltuğuna oturttu. "Kocamın saçının yanlarından biraz alın; önlerini şöyle, arkasını böyle istiyorum. Sakalı da şu fotoğraftaki gibi olsun" dedi. Adam da halinden gayet memnun oturup "Eşim ne derse o" diyerek berber ağabeyimize teslim oldu.
Beyler, belli ki paçayı kaptırmışsınız. Eskiden böyle miydi? Raconlar bile evrim geçiriyor. Kadınlar, evin külhanbeyi kesiliyor.
O yüzden Can'ın bu manidar esprisini günümüz erkekleri en gerçekçi şekilde yaşıyor; şaşırmamak elde değil!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA