Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

İndi baba indi heey Allah

Futbolcular Fenerbahçeli Gökhan Ünal ve Trabzonsporlu Onur Kıvrak 'kara listemde' en iyi çıkışı yaparak bir numaraya yerleştiler. Var benim öyle listelerim. 30 yaşımdan sonra kimse beni tutamaz; listelerim, fişlerim, sonra da adamı şişlerim. Ne yapmıştı bu abiler? Gecenin bir vakti Akmerkez'in önünden iki kadını arabalarına alırken magazincilere yakalanmışlardı.

ÇERÇEVELETİP ASALIM
7/24 çok doğru davrandıklarından, birer salon erkeği olduklarından, 'yanlış' bir şey yaptıklarını düşünmüş olacaklar ki, kameraları görünce kadınları apar topar arabadan indirip, gaza basıp kaçmışlardı. Ben bu olaya 'İndi Baba İndi Heey Allah' adını taktım. Offf çok çirkin, çok yerlerde sürünen bir görüntü. Çünkü... Çirkin 1: Arkasında duramayacağın işe kalkışmayacaksın. Bu en temel kuralı bile bilmeyen ama pahalı spor arabalarla dolanınca kendini 'adam'dan sayanları tavayla dövmek istiyorum. Çirkin 2: Kadınları her kim olurlarsa olsunlar, arada ne tür bir ilişki olursa olsun, onları arabadan alalacele indirip tüymek çok 'erkeksi' bir hareket olmuş. Kendilerini çerçeveletip asmak istiyorum. Çirkin 3: İki kadından Pelin Subay isimlisi Gökhan Ünal'la 'aşk' yaşadığını demeçlemiş. Burada 'aşk' kokusu yok. Pelin Subay öyle düşünse bile yok, aralarında bir sevgililik durumu gerçekten varsa da yok. Diyelim Pelin Subay doğru söylüyor o zaman alın size ilişkisine sahip çıkamayan kıvırma ustası bir abi. Diyelim Pelin Subay yalan söylüyor, gerçekten yoldan arabaya buyur edildi bu iki hatun. O zaman alın size 'gölgesinden bile korkan' tabir ettiğimiz yeni nesil 'çapkınım, çakma hovardayım, sıkıştığımda kaçarım' kıvamında arabaya at diye koşulmayacak ziyan iki abi. Ben gerçekten bu iki güzide ve süzme futbolcunun arasına girip dilek tutmak istiyorum. Hatta yapımcılardan rica ediyorum; şu ikilinin hayatını kare kare çektikleri bir TV programı patlatsınlar, daha ne malzemeler vardır Allah bilir... Ne demişler: Hayatta hep gol atmaya çalışırsan, golü kurtaramaz böyle şişersin işte.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA