Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bu futbolcu alkol yasasına aykırı

Koskoca Efes Pilsen'in yeni alkol yasası yüzünden kapatılması gündemdeyken, Kenny Miller'ın Bursaspor'a transfer olması trajikomik bir durum yarattı... Miller adı, daha şimdiden aynı adlı bira markasıyla özdeşleşmiş durumda. Basında esprili başlık atmak, işin doğasında var. Reklam sloganları da popüler göndermeler için biçilmiş kaftan. Daha Miller'ın transfer edildiği ilk gün, söz konusu bira markasının meşhur reklam sloganı kullanılıp "Şimdi Miller zamanı" başlığı atılmıştı. Son Galatasaray maçında, Bursasporlu bir taraftar da bu espriyi yakalamış. Asıl bombayı ise Fotospor patlattı: "1 Miller Aslan'ı devirmeye yetti." Ee şimdi ne olacak? Bu işten en kârlı Miller marka biranın çıktığı kesin de; 24 yaşından küçüklerin hali ne olacak?

ADI MAHMUT OLUR!
Maçı sunan sunucu "Miller topu aldı, Miller ilerliyor, Miller, Miller gooollll" diye yeri göğü inlettiğinde, Bursasporlu 24 yaşından küçük bebelerin canı Miller çekmeyecek mi? Bu isim benzerliği hakikaten acayip? Winston adında bir futbolcunun bizde top koşturduğunu düşünsenize... (Belki bu isimde bir futbolcu var ama popüler olmadığı için gündeme gelmiyor) Eğer Winston forvet oyuncusu olsa ve gol orucuna girse, mutlaka "Bu Winston light" başlığı atan çıkardı. Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu, Miller'a da ayar çeker mi acaba? Belki de Miller'ın adını Mahmut yaparlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA