Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Bu korku bitmeli

Beşiktaş-Bursa maçı... Fernandao'nun net kırmızılık tabanını, sarı kart ile geçiştirdi hakem. Kritik bir maçta kırmızı kart göstermeye çekindi veya korktu. "Yorum hakkı"nın arkasına saklandı. Aynı gözler; Kerim Frei'ye yapılan ufak bir darbeyi anında penaltı ile cezalandırdı. Arkasından kırmızı da geldi, çünkü yorum hakkı yoktu.
Bir gün sonra... Galatasaray-Balıkesir maçı... Galatasaray atağında, aynı darbenin çok daha şiddetlisi Yasin'e yapıldı. Skor Galatasaray lehineydi, hakem "devam" dedi. Aksi halde penaltıyı çalardı. Çünkü çalmasa başına geleceklerden çekinirdi, korkardı.
Duruma göre karar vermek, gündemi idare etmek; hakemlerimizin kural kitapçığında maalesef. Eğer bu korku ve desteklenen bu tarz sona ermezse, biz futbolu, taktiği, performansı bırakır, hep hakemleri tartışmaya devam ederiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA