Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Ulusoy korkak değil

BEŞİKTAŞ - Ç.RİZESPOR

Beşiktaş çok zor bir maçı kazandı. İlk yarıda Çaykur Rizespor, Beşiktaş ile kafa kafaya futbol oynadı. Ama ikinci yarı her geçen dakikada Beşiktaş sahada ağırlığını daha fazla hissettirdi. Daha doğru işler yaptılar. Fizik olarak da ayakta kaldılar.
Quaresma ve Mario Gomez, Beşiktaş için iki tane deve dişi gibi isim. Onlar kaçak dövüşmüyorlar. Çatır çatır mücadele ediyorlar. İki takım da futbol oynamlaya çalışınca, ortaya zevkli bir mücadele çıktı. Hakem Alper Ulusoy kafa yapısı olarak doğru yolda. En hoşuma giden yanı risk alıyor. Hatta bazen biraz fazla risk alıyor. Çünkü ikili mücadelelerde bariz faulleri kaçırmamak lazım. Dün akşam ikili mücadeleleri kaçırdı. Ama Türkiye'deki çok korkak hakemden, futbol bilmeyen hakemden çok daha iyi. Hata yapmadı mı? Yaptı. Ama bir yardımcı hakem seyrettim Serkan adında, çok kötüydü... İki pozisyona ofsayt kaldırdı. Birini Rize hücumuna biri Beşiktaş hücumunda... İki pozisyon da ofsayt değildi.

RİZE TAKDİRİ HAK EDİYOR
Hikmet Karaman hoca güzel bir takım yapmış ama yapacağı takımın maddi değeri belli. Tavuk yumurtasından kaz çıkmaz. Beşiktaş'ın kadro değeri ile Çaykur Rizespor'un kadro değeri aynı değil. Ama Rize'nin futbol anlayışı çok iyi. Fakat gücü bu kadar. Dün iki takımı da yaptıkları güzel mücadeleden dolayı tebrik etmek gerekir. Hele iki saat önce bu Fenerbahçe takımını seyrettikten sonra bu cümleyi fazlasıyla hakediyorlar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA