Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Damardan: 'Rakı ve Balık'

Hâlâ yayınlanıyor mu, bilmiyorum. Eskiden 'Bakkal Market' diye bir sektör dergisi vardı. 'Ne müthiş bir ad' deyip dururduk. Lap! Damardan! Anında konunun özüne iniyor.
Bundan bir süre önce İstanbul Caddebostan'da, sahil tarafında, Migros'un hemen karşısında 'Rakı&Balık' diye bir lokanta açıldı. Biz de bu ada hayran kaldık: İçeriye girdiğinizde ne bulacağınızı bundan daha iyi anlatan bir lokanta adı olur mu?
Adamlar dekorasyonu da çok iyi yapmışlar: Bir sandalı ortadan keserek girişe oturtmuşlar. Ayrıca mavi tonlara ağırlık vermişler. Velhasıl adıyla ve dış dekorasyonuyla "Gelin burada balık yiyin, rakı için" diyen bir yer.
Eh biz de çağrıya uyduk tabii. Nevizade meyhanelerini andırıyor. Mezeler fena değil. Sıcak bir ortamı var. Tabii en büyük avantajı Bağdat Caddesi ve civarında bu tür bir yerin pek az (hatta hiç) olması.
Çok fazla şey beklememek kaydıyla gidilebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA