Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

Virgülüne dokunmadım ki!..

"Azerbaycan Mektubu"

Aşağıdaki yazının virgülüne bile dokunmadım ki herkes herkesin ne düşündüğünü, ne hissettiğini anlasın. Okuması biraz zor ama konunun hassasiyetine binaen bağışlayacağınızı umuyorum...
"Sevgili Savash Ay, oncelikle iyi gunler.
Sizi Azerbaycanin ANS CHM radyosundan, radyonun genel muduru Aynur Talipova rahatsiz ediyor.

Bir talk show
SABAH qazetesindeki cuma, 11 subat 2005 tarihli koshe yazinizi okuduktan sonra size yaziyorum.
Maalesef, bir annenin shikayet dolu mektubunda yazdiklarinin ekseriyyeti dogru. Egitimimi Turkiyede almish birisi olarak (I.U. Iletishim fakultesi, Gazetecilik bolumu mezunuyum) burdaki egitimin ichler acisi oldugunu bilmenizi istiyorum ve bu okuduklarimdan sonra konuyu radyoya tashimaya karar verdik. Turkiyede okuyan Azeriler ve Azerbaycanda okuyan Turkiyelilerle bir talk-show yani.

Yolunuz düşerse
Amacimiz Sizi de telefonla proqrama chikarmak ve mumkunse mektubun sahibi Annenin telefonlarini bulmamiza yardimci olursaniz muthish olur.
onceden teshkkurlerimizi sunuyor ve iyi chalishmalar diliyoruz. Bir daha yolunuz buralara dusherse, mutlaka bekleriz."

Elçi bey ve başkonsolos
Bu arada hemen eklemeliyim ki; Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçisi ve İstanbul Başkonsolosu beni ayrı ayrı aradılar. Kimi zaman sitem kimi zaman övücü sözlerle kurdular cümlelerini. Bütün bu şikayetler ve iddialarla ilgili bir açıklama yollayacaklar ve yanıt haklarını kullanacaklar bu köşede. Yarını bekleyelim, kısmetse onların resmi görüşlerini de almış olalım böylelikle..

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA