Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

GAF oloji

NE DEMİŞ?
"Bütün arabalarımı sattım. Taşıt pulu aldım ve alnıma yapıştırdım. Şimdi her yere yürüyerek gidiyorum..." (Cem Yılmaz'ın TV 8'de yayınlanan "Vizyon" programındaki sözlerinden)

GAF KÜRSÜSÜ
Alp Özgürler
adlı okurumuz Kanal 7'deki "İskele Sancak" programında yakaladığı bir gafı yazmış: Ahmet Hakan "Hazreti İsa'nın çarmıha gerilişinden bugüne 2004 sene geçti" dedi. Herhalde İsa'yı doğar doğmaz çarmıha germediler, değil mi?

BİZİM DECODER
National Geographic
'deki "Uçakların Savaşı" belgeselinde yüzyılın en büyük askeri havacılık ihalesinin hikayesi anlatılıyordu. Meğer uçaklar arasındaki "it dalaşı" daha onlar imal edilmeden başlıyormuş. Amerikan Savunma Bakanlığı'nın yeni savaş uçağı üretimi için açtığı ihaleye Lockheed Martin ve Boeing katılıyordu. Ekipler yoğun bir yarışın içine girdiler. Sonunda yarışı Lockheed kazandı. Peki ihalenin parasal hacmi ne kadardı dersiniz? Tam 200 milyar dolar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA