Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

GAF oloji

NE DEMİŞ?
"Tarkan'ı insan gibi değil de, küvezde oluşturulmuş bir mahluk olarak görmeye başladım." (Erol Büyükburç'un "Televole" deki sözü)

GAF KÜRSÜSÜ
Akademi Türkiye
jürisi, Pınar Erol'u ceza koltuğuna oturturken hatalı puanlama yapmış. Şimdi yarışma en başından tekrar başlayacak. (1 Nisaaaan!)

BİZİM DECODER
Discovery Channel
'daki "Bilimin Rüyası" belgeselinde denizaltılar anlatılıyordu. Bir savaş denizaltısında duş yapma süresinin yalnızca 3 saniye ile sınırlandırıldığını ve hava almayı zorlaştıracağı için deodorant kullanımının yasak olduğunu bu belgeselden öğrendim. Bu arada Amerikalı bilim adamlarının, pervanesi olmayan ve tıpkı bir balık gibi kuyruğunu sallayarak hareket eden bir denizaltı üzerinde çalıştıklarını da öğrendim. Şimdilik 2 buçuk metrelik bir prototip olarak hazırlanan yeni denizaltı gerçekten de suda bir köpekbalığı gibi hareket ediyordu. Bu durumda yakın bir gelecekte kanat çırparak uçan uçaklar görürsek, şaşırmayalım!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA