Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

GAF oloji

NE DEMİŞ?
"Şu Türk kadınlarını hiç anlamıyorum. Hayatları boyunca erkeklerden çekerler ama yarışmada gidip yine erkeklere oy verirler." (Elçin'in Akademi Türkiye evindeki yakınması)

GAF KÜRSÜSÜ
"Ee, duman olmayan yerden ateş çıkmaz!" (18 Mart akşamı TGRT'de yayınlanan "Telekritik" programından)

BİZİM DECODER
Discovery Channel
'daki "Son Tatil" belgeselinde artık bir düş olmaktan çıkan "uzay turizmi" anlatılıyordu. 12 milyon paund karşılığında astronotlarla birlikte uzaya gidenlerin izlenimleri aktarılırken biri "Döndükten sonra karım yüzümdeki gülümsemenin geçmesinin iki haftayı bulduğunu söylüyor" dedi. Ama uzaya gitmek için sadece cesur ve zengin olmak yetmiyor. En az 6 aylık sıkı bir eğitime, sağlıklı bir beden ve ruh yapısına da sahip olmak gerekiyor. Uzay turistleri en büyük zorluğu ise tuvalet sırasında yaşadıklarını söylüyorlar. Zira yerçekimsiz ortamda son derece rahatsız bir işlem olan "vakumlu" tuvaleti kullanmak zorundalar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA