Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Şakacı'nın unutulmaz şakaları

* Yer: Atatürk Hava Limanı. Basın mensupları, Olympic Lyon takımını bekliyor. Çiftçioğlu ve ekibi, Eyüp Şafakspor takımını alıyor, aralarına Sirkeci'de saat satan iki siyahi genci de katıp, terminale sokuyor. Ve medya mensupları, Fransız temsilcisi diye 30 dakika boyunca Eyüp Şafakspor futbolcularını görüntüleyip, röportaj yapmaya çalışıyor.

* Yer: Haydarpaşa Tren Garı. Sözde 20 vagonlu bir katarın lokomotifinin marşı basmıyor. Makinistin ricası ile perondaki herkes treni itmeye başlıyor. Bir adam gidiş-dönüş biletini gösterip, "Benim trene yetişmem lazım. Ama yarın döneceğim, o zaman iterim" diyor.

* Yer: Ayvansaray. Yaka kartlarında isimleri Tom Hanks ve Robert De Niro yazan sözde iki Amerikan paraşütçüsü ellerinde Kalaşnikof tüfeklerle etraftakilere "Bağdat neresi? Saddam nerede?" diye soruyorlar. Şakazede zokayı yutuyor. Hemen telefonla polis çağırıyor. "Amerikalılar yanlışlıkla buraya inmişler. Saddam'ı arıyorlar. Sağa sola ateş açabilirler, koşun!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA