Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Otel odasına 50 sepet çiçek

Okan Bayülgen, kendisini terk eden kadınlardan vazgeçemiyor. Bayülgen, "Aşk üçgeni" yakıştırmalarından bıkıp kendisini terk eden Deniz Seki'nin otel odasına 50 sepet çiçek gönderdi.

BU ilişkinin sonu nereye varacak doğrusu çok merak ediyorum. Okan Bayülgen, ne yapacağını şaşırmış vaziyette. İnsan bu kadar gel-gitler arasında nasıl yaşayabilir, insan ruhu bu yorgunluğu nasıl kaldırabilir bilemiyorum. Deniz Seki ile en az on kez ayrıldı, on kez kendini affettirdi. Aynı durumları Cansu Dere ile de yaşadı. Daha bir ay önce Deniz Seki'yi yeniden ikna ediyor gibiydi. Ama Deniz yılbaşında konser için bir başka şehirdeyken Okan Bey yeniden Cansu ile boy gösterdi ve ipler bir kez daha koptu. Deniz, bugün Şamdan'ın kapağında. Muhteşem fotoğraflar ve aşk ile ilgili inanılmaz açıklamaları var. Diyor ki; "Aşk üçgeni yakıştırmalarından çok yıprandım, utandım. Gururlu bir kadınım. Hiçbir kadın ikinci bir kadını kabul etmez. Yaşadığım bir hikâye vardı ama o kadar çirkin bir hale büründü ki, artık bu defteri kapatmam gerekiyordu. O yüzden de bu olay bitti."

OTEL ONLARI KONUŞTU
Okan, elindekinin değerini sanırım kaybettikten sonra anlıyor. Geçenlerde, konser için İzmir'e giden Deniz, Crowne Plaza Otel'de kalmış. Ama Deniz'den önce Okan'ın çiçekleri gitmiş otele... Tam 50 sepet çiçek... Oteldeki herkes şaşkınlık yaşamış. Otel odası, banyoya kadar çiçeklerle dolmuş... Ve önceki gece. Deniz ile Okan, Zincirlikuyu'daki La Pergola'da karşılaşmışlar. Deniz'in yanında müzisyen Murat Yeter ile eşi, Okan'ın yanında ise Erol Aksoy varmış. Önce selamlaşmışlar, sonra da aynı masada buluşup saatlerce hararetli hararetli konuşmuşlar. Deniz; arkadaşlarıyla birlikte ayrılmış, Okan ise gazetecileri görünce önce ön, sonra arka kapıyı denemiş. Ve inat edip restoranda tek başına geç saatlere kadar oturmuş... Şimdi ortada iki gerçek var. Birincisi Deniz'in Şamdan'a yaptığı açıklamalar. İkincisi ise Okan'la yeniden buluşması... Buradan acaba nasıl bir sonuç çıkar?


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA