Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Bayhan elendi ama star gibi gitti

Popstar yarışmasında haftalardır tartışılan star adayı Bayhan finale bir hafta kala elendi. Abidin'in birinci, Firdevs'in ise ikinci olduğu yarışmada, toplam oyların yüzde 25'ini alan Bayhan veda etmek zorunda kaldı.

Sonuçlar açıklanırken heyacanlı bekleyiş dakikalarca sürdü ve elenen yarışmacının bir başına kaldığı kırmızı odanın bu haftaki konuğu Bayhan oldu. Ama daha önce elenen yarışmacıların aksine Bayhan'da ne heyecan vardı, ne de gözyaşı. Her zamanki tavırlarıyla salona giren Bayhan kendinden öylesine emindi ki salonda bulunan fanatiklerini de çoşturdu.

Bayhan fanatikleri sonucu protesto etmek için koltuk minderlerini sahneye fırlatınca canlı yayın kesilmek zorunda kaldı. Ortalık sakinleştikten sonra yeniden sahneye doğru yürüyen Bayhan'ın arkasında bu kez iki koruma vardı. Artık kendisiyle özdeşleşen "seninle olmak var ya" şarkısıyla veda eden Bayhan elendi ama yaşananlar gösteriyor ki, o çoktan star olmuş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA