Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Minik Serçe yuvasız kaldı

Sezen Aksu ile Önder Fırat'ın beraberliği sona erdi. Fırat ile yaşadığı evden ayrılan Aksu, şimdi stüdyosunda kalıyor

SEZEN Aksu, dört yıldır birlikte olduğu Önder Fırat'tan ayrıldı. Ayrıldı diye sanmayın ki mutlu. Zaten iki gecedir, hiç görünmediği gece kulüplerinde boy göstermeye başlamış. Yıllar önce, Ahmet Utlu'dan boşandığı gün yanındaydım. Perişandı, çok üzgündü. Eminim yine aynı duygular içindedir ve gece gezmeleri de kafasını dağıtma isteğindendir. Önder Fırat'la birlikte olmaya başladıktan sonra Kanlıca'da, aylarca kendi elleriyle dekore ettiği evinden ayrılmıştı Sezen Aksu. Önder Fırat'ın isteği üzerine onun Hisar'daki evine taşınmıştı. O evde Önder Bey ve onun iki çocuğu ile birlikte bir aile düzeni kurmuşlardı. Gündüzleri Kanlıca'daki stüdyosunda yakın çevresi ile birlikte yaşıyor, çalışıyor, üretiyor, akşamları da evinin yolunu tutuyordu. Bu nedenle Kanlıca'daki evini de Ozan Doğulu'ya kiraya verdi.

GECELERİ DIŞARIDA
Şimdi ayrılık olunca Sezen Aksu evsiz kaldı. Ya Mithat Can'ın yanında ya da stüdyoda kalıyor. İki gece üst üste Ritz Otel'in altındaki Redroom'a giden Aksu, iki gece de sahne alıp üçer şarkı okumuş. Sonra da sessizce köşesine çekilip kimseyle konuşmamış. Kimbilir aklından neler neler geçiyordur? Kimbilir...


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA