Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Seksapel kariyeri yendi

"Evli ve Çocuklu" dizisinde tembel ve kocasını çileden çıkaran kadın rolündeki Zuhal Olcay, hüzünlü bakışları nedeniyle başarısız bulunarak kadrodan çıkarıldı. Olcay'ın rolü, Yıldız Kaplan'a verildi

ACABA 40 yıl düşünseydi Zuhal Olcay'ın aklına günün birinde Yıldız Kaplan'ın kendisine tercih edileceği aklına gelir miydi? Öyle ya... Bir yanda sinemayı, oyunculuğu yaşam biçimi yapmış, sayısız ödül kazanmış bir kimlik, öte yanda televizyonlarda "Seksi şempanze" olarak ünlenen ve pek de ortalarda olmayan Yıldız Kaplan... Doğrusu haberi duyunca hem çok güldüm hem de üzüldüm. Zuhal Olcay'ın böylesi bir olay içinde harcanmasına üzüldüm, onun alternatifi olarak Yıldız Kaplan'ın seçilmesine de güldüm. Şimdi bu komik ve üzücü hikayeyi anlatalım.

O KİMLİĞİ TAŞIMAK
1980'li yılların ünlü Amerikan dizisi "Evli ve Çocuklu"nun Türkiye versiyonunda rol alması için Zuhal Olcay ve Ege Aydan'a teklif götürülür. Çekimlere başlanır. Ancak iki bölüm de yarım olarak çekilir, tamamlanmaz. 2 ay süren çekimlerden sonra yapımcı oyuncu değişikliğine karar verir ve Zuhal Olcay'ı arayarak olayı anlatır.

Sonra da Olcay'ın yerine diziye "Tatlı Kaçıklar" dizisinde "Seksi şempanze" olarak ünlenen Yıldız Kaplan katılır. Zuhal Olcay'ın yerine bir alternatif aranmasının nedeni onun oyunculuktaki tavrıdır. Yapımcıya göre dizinin orjinalindeki Peggy Bundy karakteri kocasıyla sürekli kavga eden, seksi, umursamaz ve yüzsüz bir kadındır ve Zuhal Olcay bu kimliği taşıyamaz. Çünkü oyun bile olsa Zuhal Olcay'a kimse kötü bir laf söyleyemez.

İşte böyle... Zuhal Olcay, çekimlerin bir türlü belirli bir programa oturmaması nedeniyle şüphelenmiş. Yapımcı durumu açıklamak için kendisini aradığında da tepki gösterip telefonu yüzüne kapatmış. Haksız da sayılmaz öyle değil mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA