Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

4 yılın sonunda büyük değişim!

Mahsun Kırmızıgül'ün hazırladığı yeni albümü şarkıları ve mesajlarıyla tartışmalara yol açacak

YILLAR önce Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Alişan'lı Prestij Müzik ailesi artık tarihe karıştı. Bir zamanlar, tv çekimlerine ve sahneye çıkarken aynı gardıroptan aynı elbiseleri giyen, yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen üçlü kendi yollarını buldu. O şaşaalı günlerin ardından büyük maddimanevi zorluklar yaşandı. Bir imparatorluk kurma hayaliyle yola çıkan Mahsun'un yaşadıkları ise daha ağırdı. Öyle bir an geldi ki, elinde avcunda hiçbir şey kalmadı. O günden bugüne geçen 4 yıl Mahsun için büyük bir sınavdı. Hiç ortalarda olmadı, kendi içine kapandı. Sadece bir televizyon dizisi çekti, şarkılarını hazırladı.

800 MÜZİSYEN VAR
Mahsun önümüzdeki günlerde yeni albümü ile gündeme gelecek ve emin olun çok konuşturacak. Geçtiğimiz hafta, klip çekimi için Maldivler'e gitmeden önce şarkıları dinledik. Müziğinde çok büyük bir değişim var. Tabii düşünceleri değiştiği için müziği de değişmiş. Bütün bu işleri dev bir ekiple yapıyor. Yani tam bir profesyonellik söz konusu. Albümde 800 müzisyen çalışmış. İlk klip "Vefasız" adlı parçasına günler öncesinden çekildi. Maldivler'de, bu yazın hit'i olacak "Sarı Sarı"ya (Bu şarkıyı aylar önce sevgilisi Bade için yazmıştı) klip çekiliyor. Pazartesi günü dönecek ve aynı şarkıya bir klip de Türkiye'de çekecek. Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz arkadaşımız Ali Öztürk için yaptığı ve büyük usta Cem Karaca ile birlikte seslendirdiği "Hayat Çok Garip"i dinlerken tüyleriniz diken diken oluyor. Ve bir bomba... Öyle bir şarkı var ki albümde, duyulduğu anda bütün Türkiye bu şarkıyı tartışacak. Kuran, İncil ve Tevrat'tan barışı anlatan ayetlerin yer aldığı bu şarkıyı dinleyenler emin olun ilk anda "Bu ne?" diyecekler...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA