Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Seda'nın patronu Emel

Seda Sayan tarz değiştiriyor, ağırlaşıyor. Yeni albümü için Emel Müftüoğlu ile çalışmaya başlayan Sayan'a, Sezen Aksu'dan da bir şarkı var

Seda Sayan televizyondaki başarısını müzikal kariyerinde de devam ettirmek istiyordu ama bir anlamda eli kolu bağlıydı. Bir önceki albümünün promosyonunun yeteri kadar yapılmadığına inandığı için yeni albüm çalışmasına başlamıyordu. Üç albümlük anlaşmayı fesh etmesi için de tazminat ödemesi gerekiyordu. Sonunda patronu Ali Özbir ile anlaşma sağlandı ve üç albümlük sözleşme, tazminat ödenerek fesh edildi. Bu sorunları çözen kişi de Emel Müftüoğlu oldu. Seda Sayan özgür kaldıktan sonra hızla yeni albüm çalışmalarına başladı. Emel Müftüoğlu şimdi yakın arkadaşı Seda'yı yeni albüme hazırlıyor. Hem de büyük bir iddiayla. Yeni albümle birlikte Seda tarz değiştirecek, belki biraz ağırlaşacak. Yani artık başka bir kulvarda yarışacak. Emel, bir şeyi yapmış olmak için yapmaz. Mutlaka farkını ortaya koyacaktır. Zaten ilk adımda bunu hemen hissettirmiş ve Seda için Sezen Aksu'dan bir şarkı almış.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA