Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ OKUR TEMSİLCİSİ - YAVUZ BAYDAR

"Adana'ya mı özgü?"

Okurumuz Özgür Berktaş'ın yazısı, sporda zaman zaman yaşanan problemi bir kez daha gündeme taşımakta:
"Gazetenizin düzenli bir okuyucusu ve abonesiyim. 7 Temmuz tarihli gazetenin spor sayfasında, 6 Temmuz tarihinde oynanan Hollanda-Uruguay maçı hakkında maçın skoru da dahil olmak üzere en ufak bir habere yer vermediğinizi gördüm. sabah gibi ülkemizin değerli bir gazetesinin böyle bir haber yerine transfer iddialarıyla doldurduğunuzu gördüm. Şüphesiz transfer de önemli buna diyeceğim yok, fakat böyle önemli bir organizasyon hakkında tek satır olmaması beni üzdü."
"Ayrıca gazetenizin geneli mi yoksa Adana bölgesine özgü bir özellik mi bilmiyorum. Fakat gazetemizin baskısında kalite sorunlu; yazılar okunmuyor ve resimler seçilmiyor. Özensiz ve dikkatsiz olunduğu görünüyor. Bu konular ile ilgili gerekli işlemleri yapacağınızı düşünüyorum."
Dünya Kupası final turlarında geç maç saatleri erken baskıları sonuçlardan mahrum etti. Bu sık sık dile getirilen bir konu, ama verilen cevap da altyapının durumuyla bağlantılı.
Geç saatlere kalan spor karşılaşmaları, ancak taşrada internete ulaşan, veya cep telefonuyla haber servisi alan okurlara sonuçlarıyla yansıyor.
İkinci şikâyet konusu doğrudan doğruya güney baskılarıyla ilgili olabilir. Son birkaç haftanın baskı çıkışlarını bu vesileyle taramadan geçirmekte ve alınacak tedbirleri okurla paylaşmakta yarar olabilir.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA