Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Dersimizi aldık

İspanya gibi dünyanın en zor liginde tutunmayı başaran, Real Sociedad'da taraftarların sevgilisi konumunda olan Nihat, Milli Takım'da SABAH'a konuştu. Genç yıldız "Dünya Kupası finallerine mutlaka katılmak istiyoruz. Geçen defadan dersimizi aldık. Hepimiz artık işin şakaya gelmediğini biliyoruz. Bir kez daha aynı duyguları yaşamak ve yaşatmak istemiyoruz" diye konuştu.

"Biz daha iyiyiz"
Kolay-zor rakip ayrımı yapılmasının hata olduğunu belirten Nihat, "Zaten zor bir grupta yer alıyoruz. Ama biz de rakipler kadar iyi bir kadroya, hatta daha iyi futbolculara sahibiz. Önemli olan iyi konsantre olmamız ve her rakibimizi ciddiye almamız. Böylece başarıya ulaşabiliriz" dedi. Nihat, "Yeni Milli Takım Emre- Yıldıray-Nihat üçlüsü üzerine kurulacakmış. Ne dersin?" şeklindeki soruya ise "Herkesin üstüne düşen sorumluluğu alması gerekir. Ben hazırım. Bir takımda bazılarının biraz daha fazla sorumluluk hissetmesi, bunu görev edinmesi gerekiyor. Yunanistan maçı bizim için zor. Rakibi bozmaya oynayan bir takım. Ancak o maçı hepimiz çok farklı kabul ediyoruz. Sahaya farklı çıkacağız" yanıtını verdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA