Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Gençlerin idolü

Emre: Onu sahada görünce rahatlıyoruz. Tuncay: Allah bana da Hakan Ağabey gibi bir kariyer nasip etsin. İbrahim: Onunla rakip olmak futbolun en zor tarafı

Hakan Şükür parlak kariyeriyle birçok genç futbolcunun örnek aldığı bir isim. Milli Takım'daki arkadaşları da onu yere göğe koyamıyor. İşte üç yıldızın gözüyle Hakan Şükür:

EMRE BELÖZOĞLU: "Hakan Ağabey ile aynı takımda oynamak bizim için büyük bir rahatlık. Onu sahada görmek bile bir güven duygusu sağlıyor, içimizi rahatlatıyor. Hem her an gol atabilecek hem de diğer futbolcuların yükünü sürekli paylaşan bir futbolcu."

TUNCAY ŞANLI: "Futbolu, futbolculuğu, yaşamı ve insanlığıyla örnek aldığım bir ağabey.. Onun kariyerine şöyle bir bakmak bile nasıl bir futbolcu olduğunu anlamanızı sağlar. Allah bana da Hakan Ağabey gibi bir kariyer nasip etsin."

İBRAHİM TORAMAN: "Aslında bizim gibi defans oyuncuları için Hakan Ağabey gibi futbolcuların olması büyük tehlike.. Ona karşı oynamak gerçekten çok zor. Neyse ki, hiç değilse Milli Takım'da böyle bir sorunum yok. Bana göre futbolun en zor tarafı Hakan Şükür'e rakip olmak."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA